HAKKIMIZDA

Konserve ve hazır yemekte “Lezzet Aşkı” sloganı ile 1982 yılında Edremit Körfezi 'nin nadide ilçesi Burhaniye'de kurulan Burcu Gıda, Anadolu lezzetlerini modern teknolojiyle birleştirerek hızla büyüyen bir gıda firması haline gelmiştir.Yapılan yatırımlarla hem kapasitesini hem de ürün yelpazesini genişleterek sadece Türkiye pazarında değil, uluslararası pazarlarda da aranılan bir marka konumuna ulaşmıştır. Burcu Gıda, geleneksel ürünlerin yanı sıra dünya mutfaklarının ortak paydaşı olan lezzetleri de ürün yelpazesine katarak 450'yi aşkın ürün çeşidine sahip olmuştur.Burhaniye ve Körfezin verimli tarım arazilerinde kontrollü tarım ile yetişen zirai ürünler, üretime girmeden konusunda uzman mühendisler tarafından kontrolleri yapıldıktan sonra üretime alınmaktadır. Salça ve konserve üretiminde Dünyanın lideri konumundaki üreticilerin de tercih ettiği son teknolojik imkânları sunan üretim hatlarında zirai ürünler, işlenerek tüketiciye kalitesiyle ve lezzetiyle dillerden düşmeyen özenle hazırlanmış ürünler. haline dönüşmektedir.

ÜRETİM TESİSLERİMİZ

Burcu Gıda, 1982 yılında küçük bir işletme olarak faaliyete geçmiştir. Zamanla pazar ağını genişleterek, yaptığı yatırımlarla üretim tesislerini genişletmiştir. 500 - 600 m2'lik bir işletmede üretim yaparken şimdi; 50.000 m2 açık ve 10.100 m2 kapalı bir üretim alanında üretim yapmaktadır. Bugün Burhaniye'de ve Çanakkale, Yenice ilçesinde olmak üzere iki üretim tesisi ile gıda sektöründe üretimine devam etmektedir. 2000'li yıllarda modern bir laboratuar kurarak araştırma, geliştirme çalışmalarını kendi bünyesinde yapmaya başlamıştır. Laboratuarında tecrübeli gıda mühendisi ve teknikerleri ile üretime giren her türlü zirai ürünü, üretimin her aşamasında fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik analizini ve kontrolünü yapmaktadır. Sektördeki yeni çıkan teknolojik gelişmeleri, önemli gıda kuruluşlarının, ülkemizdeki ve dünya üniversitelerinin yaptığı çalışmaları yakından takip ederek üretimini ve hizmetini sürekli sürdürmektedir. İlk olarak domates ürünü Salça ile gıda sektörüne giren Burcu Gıda, zamanla yaptığı yatırımlar ve arge çalışmaları sonucunda ürün çeşidini genişletmiştir. Domates, Biber salçaları başta olmak üzere, Ketçap ve Mayonez, Konserveler, Haşlanmış ürünler, Hazır yemekler, Soslar gibi 12 kategoride 450'yi aşkın ürün çeşidine ulaşmayı başarmıştır.

İNSAN KAYNAKLARI

İnsan kaynakları formu hazırlanmaktadır, lütfen daha sonra tekrar ziyaret ediniz veya ik@burcu.com adresine başvuru yapmak için CV gnderebilirsiniz.

Ad & Soyad
TC Kimlik NO
Telefon
E-Posta
CV veya Özgeçmiş
Güvenlik Kodu

KALİTE POLİTİKAMIZ

Konserve ve hazır yemekte “Lezzet Aşkı” sloganı ile 1982 yılında Edremit Körfezi 'nin nadide ilçesi Burhaniye'de kurulan Burcu Gıda, Anadolu lezzetlerini modern teknolojiyle birleştirerek hızla büyüyen bir gıda firması haline gelmiştir.Yapılan yatırımlarla hem kapasitesini hem de ürün yelpazesini genişleterek sadece Türkiye pazarında değil, uluslararası pazarlarda da aranılan bir marka konumuna ulaşmıştır. Burcu Gıda, geleneksel ürünlerin yanı sıra dünya mutfaklarının ortak paydaşı olan lezzetleri de ürün yelpazesine katarak 450'yi aşkın ürün çeşidine sahip olmuştur.Burhaniye ve Körfezin verimli tarım arazilerinde kontrollü tarım ile yetişen zirai ürünler, üretime girmeden konusunda uzman mühendisler tarafından kontrolleri yapıldıktan sonra üretime alınmaktadır. Salça ve konserve üretiminde Dünyanın lideri konumundaki üreticilerin de tercih ettiği son teknolojik imkânları sunan üretim hatlarında zirai ürünler, işlenerek tüketiciye kalitesiyle ve lezzetiyle dillerden düşmeyen özenle hazırlanmış ürünler. haline dönüşmektedir.

ÇEVRE POLİTİKAMIZ

Konserve ve hazır yemekte “Lezzet Aşkı” sloganı ile 1982 yılında Edremit Körfezi 'nin nadide ilçesi Burhaniye'de kurulan Burcu Gıda, Anadolu lezzetlerini modern teknolojiyle birleştirerek hızla büyüyen bir gıda firması haline gelmiştir.Yapılan yatırımlarla hem kapasitesini hem de ürün yelpazesini genişleterek sadece Türkiye pazarında değil, uluslararası pazarlarda da aranılan bir marka konumuna ulaşmıştır. Burcu Gıda, geleneksel ürünlerin yanı sıra dünya mutfaklarının ortak paydaşı olan lezzetleri de ürün yelpazesine katarak 450'yi aşkın ürün çeşidine sahip olmuştur.Burhaniye ve Körfezin verimli tarım arazilerinde kontrollü tarım ile yetişen zirai ürünler, üretime girmeden konusunda uzman mühendisler tarafından kontrolleri yapıldıktan sonra üretime alınmaktadır. Salça ve konserve üretiminde Dünyanın lideri konumundaki üreticilerin de tercih ettiği son teknolojik imkânları sunan üretim hatlarında zirai ürünler, işlenerek tüketiciye kalitesiyle ve lezzetiyle dillerden düşmeyen özenle hazırlanmış ürünler. haline dönüşmektedir.